recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Komkommerbakje met ossenworst

Bijgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - amsterdamse uien (6 )
  • - kappertjes (2 eetlepels)
  • - tomatenketchup (2 eetlepels)
  • - ossenworst (140 gram)
  • - kleine komkommers (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Extra nodig: 12 cupcake-cups.
  • 2 Snijd uit de kleine komkommers zes stukken van vier cm en schep met een lepel de zaadjes tot op een centimeter van de onderkant weg.
  • 3 Meng de ossenworst met de tomatenketchup.
  • 4 Schep in elk komkommerbakje een bergje ossenworst.
  • 5 Bewaar de bakjes op een bord afgedekt in de koelkast.
  • 6 Halveer de Amsterdamse uien.
  • 7 Zet de gevulde bakjes vlak voor gebruik in cupcake-cups en garneer met de kappertjes en de Amsterdamse uien.