recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Koolvis met garnalen uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (1 eetlepel)
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - roze garnalen
  • - tomaten (2 )
  • - hotketchup (8 eetlepels)
  • - koolvisfilets (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met gebakken aardappeltjes en sperziebonen.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 3 Wrijf de koolvisfilets in met zout en peper en leg ze in een lage ovenschaal.
  • 4 Bestrijk de filets royaal met de ketchup.
  • 5 Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes.
  • 6 Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 7 Snijd de garnalen klein en meng ze met de tomaat, bieslook, olie en zout en peper naar smaak.
  • 8 Schep dit mengsel op de vis.
  • 9 Schuif de schaal in de oven en laat de vis in 15-20 minuten gaar worden.
  • 10 Wijntip: Volle witte wijn, zoals Pinot Grigio of Chenin Blanc.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.