recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kruidencanneloni met tomaatjes

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - droge witte wijn (150 ml)
  • - tomatensap (250 ml)
  • - cherry tomaten (250 g)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - verse basilicum (2 eetlepels)
  • - bosuitjes (2 stuks)
  • - pastakaas (150 g)
  • - Hüttenkäse (400 g)
  • - verse lasagnevellen (1 pak)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met een salade.
  • 2 Voorbereiding: Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes; Hak de verse basilicum grof; Halveer de cherry tomaten.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 4 Spreid de lasagnevellen uit.
  • 5 Meng de hüttenkäse met de helft van de pastakaas, de bosuitjes, het basilicum en zout en peper naar smaak en verdeel het mengsel over de lasagnevellen.
  • 6 Rol de vellen op en leg ze in vier ingevette eenpersoons ovenschaaltjes.
  • 7 Verdeel de cherry tomaten eromheen.
  • 8 Meng het tomatensap en de wijn en schenk dit over de rolletjes.
  • 9 Strooi de rest van de kaas en wat peper erover.
  • 10 Schuif de schaaltjes in de oven en bak de canneloni in 15-20 minuten gaar en bruin.
  • 11 Wijntip: Sappige rosé, zoals Hoop Huis of Larcisse Côtes de Saint-Mont.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.