recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kruidig pangasiusfilet met Parrano

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - slagroom (125 ml)
  • - parranosnippers (80 gram)
  • - verse oregano (1 eetlepel)
  • - platte peterselie (2 eetlepel(s))
  • - bosuitjes (2 )
  • - grove mosterd (2 eetlepel(s))
  • - pangasiusfilets (500 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 ?C.
  • 2 Snijd de vis in stukken (2 stukken per persoon).
  • 3 Snijd de bosui in dunne ringetjes.
  • 4 Hak de peterselie heel fijn.
  • 5 Hak ook de orgegano fijn.
  • 6 Wrijf de stukken vis in met zout, versgemalen peper en mosterd en leg ze naast elkaar in een lage ovenschaal.
  • 7 Strooi de uiringetjes, peterselie en oregano erover en bedek het geheel met de Parrano Snippers.
  • 8 Schenk de slagroom over de kaas en vis.
  • 9 Schuif de schaal in de oven en bak de vis in 20-25 minuten gaar en laat de kaas smelten.
  • 10 Lekker met tagliatelle en wortelsalade.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.