recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kruidige frittata met tomaatjes

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - (bruin) stokbrood (1 )
  • - kerstomaatjes (250 gram)
  • - platte peterselie (fijngehakt) (2 eetlepels)
  • - verse tijm (1 eetlepel)
  • - geraspte 30+ kaas (50 gram)
  • - eieren (6 )
  • - knoflook (2 tenen)
  • - uien (2 )
  • - olijfolie (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snijd de uien in partjes.
  • 3 Snijd de knoflook in plakjes.
  • 4 Verwarm de olijfolie en smoor de ui en knoflook zachtjes gaar.
  • 5 Hak de verse tijm fijn.
  • 6 Klop de eieren los met kaas en kruiden en schep het uimengsel erdoor.
  • 7 Doe het eimengsel over in een ingevette lage ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover.
  • 8 Bak de frittata in de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
  • 9 Serveer het brood erbij.