recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Kruidige gehaktspies van de barbecue

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - olijfolie extra vierge (3 eetlepels)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - chilipoeder (1 eetlepel)
  • - verse munt (2 eetlepels)
  • - peterselie (3 eetlepels)
  • - rundergehakt (500 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de peterselie fijn; Hak de verse munt fijn; Pers de knoflook uit.
  • 2 Meng in een kom het gehakt met de peterselie, munt, chilipoeder, de knoflook, zout en peper naar smaak en de olijfolie tot een smeuïge massa, kneed alles goed door elkaar.
  • 3 Verdeel het gehakt in 2 porties per persoon en vorm ze tot worstjes.
  • 4 Kneed de worstjes rond stevige spiesjes.
  • 5 Leg ze tot gebruik afgedekt in de koelkast.
  • 6 Rooster de gehaktspiesjes op de barbecue in circa 10-12 minuten rondom bruin en gaar.
  • 7 Serveer ze met een saus.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.