recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Lasagne met vis

Hoofdgerecht
4 personen
50 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - italiaanse roerbakmix (400 gram)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (0.5 eetlepel)
  • - gezeefde tomaten passata (500 ml)
  • - lasagnevellen (12 )
  • - toscaanse visfilet (400 gram)
  • - 30+ geraspte kaas (100 gram)
  • - water (100 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de knoflook zachtjes glazig.
  • 3 Schep de groenten en kruiden erdoor en roerbak ze 3-4 minuten.
  • 4 Schenk de gezeefde tomaten met het water erbij en laat alles 10 minuten zachtjes sudderen tot een dikke saus.
  • 5 Schep een kwart van de saus in een ingevette lasagneschaal.
  • 6 Leg hierop een derde lasagnevellen en verdeel hier de helft van de saus en vis over.
  • 7 Herhaal dit nog een keer en strooi de kaas erover.
  • 8 Bak de lasagne in de oven in 30 minuten goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.