recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Lentequiche met radijsjes

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - water (3 eetlepel(s))
  • - bieslook (2 eetlepel(s))
  • - geraspte kaas (150 gram)
  • - eieren (4 )
  • - diepvries bladerdeeg (5 plakjes)
  • - radijs (1 bosje)
Bereidingswijze
  • 1 Ontdooi het bladerdeeg.
  • 2 Knip de bieslook fijn.
  • 3 Vet een taarvorm van Ø 26 cm in.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 5 Snijd de radijsjes van het bosje en snijd het worteltje eraf.
  • 6 Spoel de radijsjes schoon en dep ze droog.
  • 7 Bekleed de taartvorm met het bladerdeeg en laat het deeg rommelig boven de rand uitsteken.
  • 8 Klop de eieren los met het water en roer de geraspte kaas met de bieslook en wat versgemalen zwarte peper erdoor.
  • 9 Verdeel dit mengsel over de taartbodem en druk de radijsjes erin.
  • 10 Bak de taart in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.