recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Maaltijdsalade

Hoofdgerecht
2 personen
10 min
Ingrediënten
  • - handje koriander (1 )
  • - pecorino, geraspt (50 gram)
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - limoenen (2 )
  • - kerstomaatjes (10 )
  • - bosuitjes (3 )
  • - rode ui (0.5 )
  • - rijpe avocado (1 )
  • - quinoa (120 gram)
  • - broccoliroosjes (200 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de orde ui en de bosuitjes in fijne ringetjes.
  • 2 Snijd de kerstomaatjes door de helft.
  • 3 Pers de limoenen uit.
  • 4 Kook de broccoliroosjes in ruim water drie minuten.
  • 5 Spoel af met koud water.
  • 6 Bereid de quinoa volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • 7 Pel de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • 8 Meng avocado, quinoa en broccoli met de rode ui, bosui en kerstomaatjes en breng de salade op smaak met limoensap, olijfolie en peper en zout.
  • 9 Strooi de Pecorino erover en garneer met koriander.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.