recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Macaroni frittata met salade

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - macaroni (200 gram)
  • - broccoli (250 gram)
  • - verse kruidenkaas (125 gram)
  • - bosui (2 stengels)
  • - eieren (6 stuks)
  • - gemengde groene sla (300 gram)
  • - sladressing (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Kook de macaroni in een pan met ruim kokend water in 10 minuten beetgaar.
  • 3 Snijd de broccoli in roosjes en de bosui in ringetjes.
  • 4 Voeg na 5 minuten de broccoli toe.
  • 5 Giet de pasta en broccoli af en roer de roomkaas en bosui erdoor.
  • 6 Doe dit mengsel over in een ingevette, lage ovenschaal.
  • 7 Klop de eieren los met zout en peper en schenk dit over de pasta.
  • 8 Bak de frittata in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
  • 9 Meng de sla in een schaal met de dressing.
  • 10 Serveer de frittata in punten met de salade erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.