recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Macaroni met bloemkool en chorizo

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - 30+ kaas (50 gram)
  • - platte peterselie (3 eetlepels)
  • - grote ui (1 )
  • - chorizo (250 gram)
  • - macaroni (300 gram)
  • - bloemkool (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook ze samen met de macaroni in ruim water met zout in 10 minuten beetgaar.
  • 2 Snijdde chorizo in blokjes.
  • 3 Snijd de ui grof.
  • 4 Hak de peterselie grof.
  • 5 Bak de chorizo in een wok zachtjes knapperig.
  • 6 Schep de blokjes op een bordje en bak de ui in het bakvet zachtjes glazig.
  • 7 Laat de macaroni en bloemkool in een vergiet uitlekken en schep ze met de helft van de peterselie en de helft van de chorizo door de gebakken ui.
  • 8 Serveer de pasta in diepe borden en strooi de kaas met de rest van de peterselie en chorizo erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.