recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Marokkaanse kipstoofpot

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (4 eetlepels)
  • - mini krieltjes (600 gram)
  • - uien (2 )
  • - rijpe tomaten (500 gram)
  • - verse abrikozen (500 gram)
  • - gekruide drumsticks (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de olijfolie in een hapjespan en bak de drumsticks in zes tot acht minuten rondom bruin.
  • 2 Was intussen de abrikozen, halveer ze en verwijder de pitten.
  • 3 Snijd de tomaten in stukjes.
  • 4 Snijd de uien in partjes.
  • 5 Leg de drumsticks op een bord en fruit de ui zachtjes glazig.
  • 6 Schep de krieltjes erdoor en bak alles al omscheppend drie tot vier minuten.
  • 7 Schep de abrikozen en tomaten door de krieltjes en leg de drumsticks ertussen.
  • 8 Laat alles afgedekt acht tot tien minuten zachtjes sudderen tot de drumsticks en krieltjes in een rulle saus liggen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.