recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mediterraan broodje merguez

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - afbak stokbroden (2 stuks)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - chipolata worstjes (5 stuks)
  • - ui (1 stuk)
  • - courgette (1 stuk)
  • - tomaten (4 stuks)
  • - paprikapoeder pikant (2 theelepels)
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (0.5 eetlepel)
  • - 30+ kaas (50 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Bak de stokbroden in een voorverwarmde oven van 200 °C af volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snipper de ui grof.
  • 3 Snijd de courgette en tomaten in stukken.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes rondom bruin.
  • 5 Verdeel de ui, courgette en tomaten eromheen.
  • 6 Strooi de paprikapoeder, Italiaanse kruiden en wat zout en peper erover en bak alles tot de worstjes en groenten gaar zijn en omhuld met een tomatensaus.
  • 7 Halveer de stokbroden, snijd ze open en leg ze op borden.
  • 8 Schep de groenten erin.
  • 9 Leg op elk broodje een worstje en nog een stuk worst en strooi de kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.