recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mediterrane rostischotel uit de oven

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - rode paprika (1 stuks)
  • - salami (150 g)
  • - diepvries rösti (600 g)
  • - peterselie (3 eetlepels)
  • - geraspte belegen kaas (150 g)
  • - eieren (3 )
  • - ui (1 stuks)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met een courgettesalade.
  • 2 Voorbereiding: Snipper de ui; Snijd de salami in blokjes; Snijd de rode paprika in blokjes.
  • 3 Verwarm de olie voor op 200 °C.
  • 4 Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui zachtjes glazig.
  • 5 Klop in een kom de eieren los met de helft van de kaas, de peterselie en zout en peper naar smaak.
  • 6 Schep de rösti, ui, salami en paprika erdoor.
  • 7 Doe dit mengsel over in een ingevette lage ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover.
  • 8 Bak de rösti in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar.
  • 9 Wijntip: Eenvoudige rode wijn, zoals Boerenlandwijn, Côtes du Ventoux.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.