Ga naar de hoofdinhoud

Mexicaanse spruitjes met biefstuk

4 personen Gemiddeld 30 minuten Hoofdgerecht

Ingrediënten

4 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Snijd de spruitjes in kwarten. Laat de mais uitlekken. Rasp de Parmezaanse kaas. Rasp de schil van de limoen, pers de helft van de vrucht uit en snijd de rest in Bereid ondertussen de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de spruiten en picadillokruiden 5 minuten. Voeg de mais, kaas, limoenrasp en -sap toe en roerbak 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de biefstukpuntjes in reepjes en verdeel samen met de Mexicaanse spruitjes over de tacoschelpen. Garneer met de peterselie. Serveer met de crème fraîche en limoenpartjes. Lekker met jalapenopeper.
Aanvullende benodigdheden - aluminiumfolie
Voedingswaarden (per portie)
Energie 560 kcal
Eiwit 32 g
Koolhydraten 35 g
Vet 30 g
Waarvan verzadigd 13 g
Trefwoorden receptenseizoen