recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mie met roergebakken andijvie en drumsticks

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - drumsticks (4 )
  • - citroen (0.5 )
  • - Wokolie (4 eetlepels)
  • - zoete chilisaus (100 ml)
  • - mienestjes (400 gram)
  • - uien (350 gram)
  • - panklare andijvie (400 gram)
  • - boemboe bami goreng (100 gram)
  • - water (100 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: snijd de uien in ringen.
  • 2 Wrijf de drumsticks in met zout en citroensap en bak ze in een hapjespan met de helft van olie in 5 minuten rondom bruin.
  • 3 Voeg de chilisaus en water toe en laat de kip 15 minuten zachtjes sudderen.
  • 4 Kook de mie gaar volgens de aanwijzingen.
  • 5 Roerbak de uiringen in een wok met de andere helft olie goudbruin.
  • 6 Schep de andijvie erdoor en laat de groente al omscheppend slinken.
  • 7 Voeg de boemboe met wat water toe en meng de uitgelekte mie erdoor.
  • 8 Warm het gerecht 2-3 minuten zachtjes door.
  • 9 Serveer de mie in diepe borden en schep de drumsticks met chilisaus erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.