recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Minestrone van zomergroenten

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - groene pesto (3 eetlepel(s))
  • - parmezaanse kaas
  • - wortelen (4 )
  • - venkelknol (1 )
  • - rode paprika (1 )
  • - sperziebonen (100 gram)
  • - vleesbouillon (van een tablet) (2 liter)
  • - tomaten (500 gram)
  • - salami (100 gram)
  • - soepballetjes (250 gram)
  • - kikkererwten (400 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met ciabatta.
  • 2 Voorbereiding: snijd de wortelen in plakjes; snijd de venkelknol, paprika, sperziebonen en tomaten in stukjes; snijd de salami in blokjes.
  • 3 Breng in een grote pan de bouillon met alle groente en de salami en soepballetjes aan de kook.
  • 4 Laat de soep 15 minuten zachtjes koken.
  • 5 Voeg dan de kikkererwten toe en roer er pesto naar smaak door en warm de minestrone nog 5 minuten zachtjes door.
  • 6 Serveer de minestrone in grote kommen met geraspte Parmezaanse kaas en eventueel nog wat pesto.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.