recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Minestrone

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - italiaanse roerbakmix (400 gram)
  • - pesto rosso (1 potje)
  • - tomatensap (1 liter)
  • - tabletten vleesbouillon (3 stuk(s))
  • - verse soepballetjes (250 gram)
  • - witte bonen (1 potje)
  • - schelpjesmacaroni (100 gram)
  • - stokbrood (1 klein)
  • - water (500 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Verhit de olijfolie in een soeppan en roerbak de groenten 3-4 minuten.
  • 2 Roer de helft van de pesto erdoor en schenk het tomatensap en het water erbij.
  • 3 Verkruimel de bouillontabletten erboven en voeg de soepballetjes, witte bonen met vocht en de macaroni toe.
  • 4 Breng de soep al roerende aan de kook en kook de soep 10 minuten heel zachtjes tot de groenten en macaroni gaar zijn.
  • 5 Breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen.
  • 7 Serveer de minestrone in diepe borden en geef het stokbrood en de rest van de pesto erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.