recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mini-gamba’s met knoflook

Bijgerecht
1 personen
5 min
Ingrediënten
  • - droge witte wijn (50 ml)
  • - pepertje (0.5 rood )
  • - knoflook (3 plakjes)
  • - minii-gamba's (3 )
  • - olijfolie (0.5 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snijd het pepertje in reepjes.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een gourmetpannetje en leg de gamba’s erin.
  • 3 Verdeel de plakjes knoflook en de reepjes rode peper ertussen.
  • 4 Strooi er wat zout en versgemalen zwarte peper over.
  • 5 Bak tot de gamba’s gaan kleuren.
  • 6 Keer de gamba’s en bak nog een halve minuut.
  • 7 Schenk de wijn erbij en laat het vocht verdampen.
  • 8 Schep de gamba’s met knoflook, rode peper en bakvocht op een bord.
  • 9 Tip: Lekker met stokbrood.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.