recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Mocha met hazelnoot

Nagerecht
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - cacapoeder
  • - cacaopoeder (1 theelepel)
  • - hazelnootpasta (1 eetlepel)
  • - espresso (200 ml)
  • - volle melk (200 ml)
Bereidingswijze
  • 1 Klop in een melkschuimer de volle melk schuimig of verwarm de melk in een steelpan en klop de melk met een garde schuimig.
  • 2 Maak de espresso of sterke koffie.
  • 3 Roer in twee hoge koffieglazen elk de hazelnootpasta met het cacaopoeder door elkaar en meng er dan de hete koffie door.
  • 4 Roer ook de melk er door en schenk het melkschuim op de koffie.
  • 5 Garneer met wat cacaopoeder of kaneel op het melkschuim.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.