recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Omelet met knolselderij en paddenstoelen

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - champignons (400 gram)
  • - eieren (6 stuk(s))
  • - platte peterselie (2 eetlepels)
  • - knolselderij (400 gram)
  • - ui (1 stuk(s))
  • - minikrieltjes (600 gram)
  • - vloeibare margarine (6 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm één derde deel margarine in een hapjespan, schep de krieltjes erdoor en bak ze afgedekt in 10 minuten gaar en bruin.
  • 2 Schep ze regelmatig om.
  • 3 Snipper de ui en snijd de champignons in vieren en de knolselderij in blokjes.
  • 4 Verhit één derde deel margarine in een wok en roerbak de ui met knolselderij en champignons 3 minuten.
  • 5 Voeg de peterselie toe met een scheutje water en zout en peper naar smaak.
  • 6 Laat de groente in nog 3 minuten gaar worden en laat het vocht verdampen.
  • 7 Klop de eieren los met zout en peper en een scheutje water.
  • 8 Schenk de eieren in een koekenpan met één derde deel margarine en bak ze tot een mooi omelet.
  • 9 Schep de groenten erop en klap de omelet dubbel.
  • 10 Geef de krieltjes erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.