recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Oosterse bonenschotel

Fusion
4 personen
10 min
Ingrediënten
  • - bosuitjes (3 stuks)
  • - shiitake (100 g)
  • - knoflook (1 tenen)
  • - Wokolie (4 eetlepels)
  • - sugarsnaps (150 g)
  • - peultjes (150 g)
  • - haricots verts (150 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Halveer de haricots verts; Pers de knoflook; Snijd de shiitake in plakjes; Snijd de bosuitjes in stukken van 2 cm.
  • 2 Kook alle bonen in een pan met ruim kokend water en zout in 3-4 minuten beetgaar.
  • 3 Spoel ze af onder koud water en laat ze uitlekken.
  • 4 Verhit de roerbakolie in een wok en roerbak de bonen met de geperste knoflook, shiitake en bosui op hoog vuur in 2-3 minuten gaar.
  • 5 Schep de koriander erdoor.
  • 6 Breng op smaak met sojasaus.