recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Oosterse rosbiefrolletjes met sla en taugé

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - mihoen (200 gram)
  • - tauge (100 gram)
  • - sla (1 grote krop)
  • - rosbief (8 plakjes)
  • - geraspte wortel (200 gram)
  • - kajang pedis (pinda's) (50 gram)
  • - koriander (3 eetlepels)
  • - sojasaus (4 eetlepels)
  • - citroensap (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen.
  • 2 Overgiet de taugé in een vergiet met kokend water en laat de taugé uitlekken.
  • 3 Was de sla en maak de bladeren (in een slacentrifuge) droog.
  • 4 Verdeel de bladeren over de borden en verdeel de uitgelekte mihoen erover.
  • 5 Spreid de plakjes rosbief uit en leg er wat wortel en taugé op.
  • 6 Rol de plakjes vlees op en leg ze op de mihoen.
  • 7 Strooi de pinda's en koriander of peterselie erover.
  • 8 Meng de sojasaus met het citroensap en geef dit als sausje erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.