recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Oosterse spitskoolsalade met pindadressing

Lunch
1 personen
10 min
Ingrediënten
  • - pinda's (1 eetlepel)
  • - sojasaus (3 theelepel(s))
  • - sinaasappel (0.5 )
  • - pindakaas (1 eetlepel)
  • - verse ananas (50 gram)
  • - bosui (1 )
  • - spitskool (125 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de spitskool in heel dunne reepjes.
  • 2 Snijd de bosui in dunne reepjes.
  • 3 Snijd de verse ananas in kleinere stukjes.
  • 4 Hak de koriander fijn en hak de pinda’s grof.
  • 5 Schep de bosuitjes, ananas en koriander erdoor.
  • 6 Pers de halve sinaasappel.
  • 7 Roer de pindakaas los met het sinaasappelsap en de sojasaus en roer de pinda’s erdoor.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.