recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Paddestoelen pepersaus

Fusion
4 personen
5 min
Ingrediënten
  • - bieslook (2 eetlepels)
  • - pepers (3 )
  • - verse room (1 bakje)
  • - medium dry sherry (100 ml)
  • - gemengde paddestoelen (200 g)
  • - zwarte peper
  • - boter (15 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Hak de bieslook fijn.
  • 2 Bak de paddestoelen in het bakvet op hoog vuur in 3-4 minuten gaar, strooi er zout en peper over en schep ze op een bord.
  • 3 Schenk de sherry bij het bakvet en roer de aanbaksels los.
  • 4 Roer de verse room erdoor en warm de saus goed door tot hij goed van dikte is.
  • 5 Leg het vlees op de borden schenk de pepersaus erover en schep de paddestoelen erop.
  • 6 Strooi het bieslook erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.