recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pakketjes met lamskoteletjes

Hoofdgerecht
4 personen
50 min
Ingrediënten
  • - rode uien (2 )
  • - knoflook (2 tenen)
  • - olijfolie (4 eetlepel(s))
  • - vastkokende aardappelen (500 gram)
  • - oregano (0.5 eetlepel(s))
  • - lamskoteletjes (8 )
  • - citroensap (1 eetlepel(s))
  • - zachte geitenkaas (150 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Serveertip: Lekker met een frisse tomatensalade.
  • 2 Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 200 °C; snipper de uien grof; snipper de knoflook, snijd de aardappelen in blokjes.
  • 3 Fruit de ui en knoflook zachtjes glazig in 1 eetlepel olijfolie.
  • 4 Spreid stukken bakpapier van 30 x 30 cm uit en verdeel de aardappelblokjes, ui, knoflook, oregano en zout en peper naar smaak erover.
  • 5 Wrijf de koteletjes in met zout en peper en leg ze op de aardappel.
  • 6 Besprenkel ze met citroensap en olijfolie en verdeeld e kaas erover.
  • 7 Vouw het bakpapier als pakketjes dicht en bak ze in de oven in 30-40 minuten gaar.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.