recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pan bagnat

Lunch
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - ansjovisfilets (8 )
  • - tomaten (6 )
  • - aioli (6 eetlepels)
  • - harde witte bollen (4 )
  • - eieren (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Kook de eieren in 10 minuten hard.
  • 2 Laat de eieren schrikken, door ze onder te dompelen in koud water, pel ze en snijd ze in plakjes.
  • 3 Snijd de witte bollen open en bestrijk de snijvlakken met aioli.
  • 4 Snij de tomaten in plakjes.
  • 5 Beleg de onderkanten van de bollen met de helft van de plakjes tomaat.
  • 6 Halveer de ansjovisfilet.
  • 7 Leg daarop plakjes ei, ansjovisfilet en eindig weer met plakjes tomaat.
  • 8 Dek de belegde bollen af met de bovenkant van de broodjes en druk iets aan.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.