recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pangasiuspakketje met venkel en kappertjes

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - tomaten (2 )
  • - milde paprikapoeder (2 theelepel(s))
  • - zwarte olijven zonder pit (12 )
  • - venkelknol (1 )
  • - pangasiusfilets (4 )
  • - sinaasappel (0.5 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de olijven in stukjes; schaaf de venkelknol in dunne reepjes; pers de sinaasappel.
  • 2 Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes.
  • 3 Snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 4 En meng de paprikapoeder met zout en peper naar smaak en de olijven erdoor.
  • 5 Neem voor ieder persoon een stukje aluminiumfolie.
  • 6 Verdeel de venkelreepjes over de stukken aluminiumfolie.
  • 7 Wrijf de visfilets in met zout, peper en sinaasappelsap en leg ze op de venkel.
  • 8 Schep het tomaatmengsel op de vis.
  • 9 Vouw het folie boven de vis tot pakketjes dicht.
  • 10 Verwarm de barbecue of oven op 200 °C voor.
  • 11 Leg de pakketjes op het rooster of op de bakplaat en laat de vis in 20-25 minuten gaar worden.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.