Recepten

Pannenkoek-fruitspiesjes

12 personen Gemiddeld 55 minuten Tussendoortje

Ingrediënten

12 personen
Zet deze ingrediënten in mijn mandje

Bereidingswijze

Doe de chocolade in een kom en hang deze in een pan met bijna kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt (au bain-marie). Smelt de chocolade al roerend. Verkruimel de pepsels. Dip de aardbeien eerst in de chocolade en bestrooi dan met het pepselkruim. Leg op een bord en zet 30 minuten in de koelkast, zodat de chocolade hard wordt. Klop ondertussen de slagroom stijf en meng de frambozenjam erdoor. Verdeel over de pannenkoeken en rol ze op. Snijd elke pannenkoek in 4 stukjes. Snijd de munt in dunne reepjes. Prik aan elk spiesje achtereenvolgens een aardbei, pannenkoekrolletje en een aardbei. Leg de spiesje op een schaal en bestrooi met de munt.
Aanvullende benodigdheden - handmixer- cocktailprikker
Voedingswaarden (per portie)
Energie 207 kcal
Eiwit 3 g
Koolhydraten 18 g
Vet 13 g
Waarvan verzadigd 8 g
Trefwoorden Traktatiepannenkoekreceptendelen
'