recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Panzanella

Lunch
1 personen
10 min
Ingrediënten
  • - olijfolie (3 eetlepel(s))
  • - rode wijnazijn (1 eetlepel)
  • - verse basilicum (2 eetlepel(s))
  • - kapperjes (1 eetlepel)
  • - rode ui (0.25 )
  • - oud wit of bruin brood (2 sneetjes)
  • - red pearl tomaten (5 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd de tomaten in stukken en het brood in kleine blokjes.
  • 2 Snipper de ui en snijd de verse basilicum in reepjes.
  • 3 Doe de tomaat in een kom en schep de blokjes brood erdoor.
  • 4 Meng alles goed, zodat het brood het vocht van de tomaten goed kan opnemen.
  • 5 Schep dan de gesnipperde ui met de kappertjes en het basilicum erdoor.
  • 6 Strooi er wat zout en versgemalen peper over en sprenkel de azijn en de olijfolie erover.
  • 7 Schep alles goed door, sluit de kom af en zet de salade tot gebruik op een koele plaats.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.