recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Paprika gevuld met vis

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - budget gemengde sla (300 gram) (1 zak)
  • - mosterd (1 theelepel)
  • - wijnazijn (1 eetlepel)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - minikrieltjes (600 gram)
  • - geraspte 30+ kaas (50 gram)
  • - visfilet toscane (400 gram)
  • - rode paprika (groot) (2 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten uit de paprika's.
  • 3 Kook de paprika's in ruim water in 4 minuten beetgaar.
  • 4 Laat ze goed uitlekken en dep ze droog.
  • 5 Snijd de vis in stukjes.
  • 6 Vul de paprika's met de stukjes vis en zet ze naast elkaar in een lage ovenschaal.
  • 7 Strooi de kaas erover.
  • 8 Bak de paprika's met vis in de oven in 25 minuten bruin en gaar.
  • 9 Bak de krieltjes in een hapjespan met de helft van de olijfolie in 8-10 minuten goudbruin en gaar.
  • 10 Klop in een slaschaal de azijn met mosterd, de andere helft van de olijfolie en wat zout en peper tot een dressing.
  • 11 Schep de sla erdoor.
  • 12 Zet de paprika's met vis op borden en schep de krieltjes ernaast.
  • 13 Geef de salade erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.