recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Paprika-tomatensaus voor pasta

Fusion
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (2 theelepels)
  • - vleesvervanger kruimgehakt (175 g)
  • - olijfolie (1 eetlepel)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - ui (1 stuks)
  • - tomaten (300 g)
  • - rode paprika (1 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de rode paprika in stukjes; Snijd de tomaten in stukjes; Snipper de ui; Hak de knoflook fijn.
  • 2 Pureer de paprika en tomaten in de keukenmachine.
  • 3 Fruit de ui en knoflook zachtjes aan in een hapjes pan met hete olijfolie.
  • 4 Bak het gehakt 2 minuten mee en roer dan de paprikasaus en Italiaanse kruiden erdoor.
  • 5 Breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Laat de saus nog 6-8 minuten zachtjes sudderen.
  • 7 Schep de paprika-gehaktsaus over de pasta.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.