recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Parmaham met gamarineerde aardbeien met peper

Lunch
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - rucola (40 gram)
  • - parmaham of andere rauwe ham (200 gram)
  • - sinaasappelrasp (0.5 eetlepel)
  • - balsamico azijn (1 eetlepel)
  • - aardbeien (500 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer de aardbeien.
  • 2 Schep de aardbeien in een kom om met de balsamico-azijn, sinaasappelrasp en wat versgemalen zwarte peper.
  • 3 Laat de aardbeien zo 30 minuten uur staan.
  • 4 Spreid de plakjes ham uit op borden, verdeel er wat rucola over en schep in het midden een berg gemarineerde aardbeien.
  • 5 Lekker met plakjes ciabatta.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.