recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pasta met bloemkool en stroganoffballetjes

Hoofdgerecht
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - penne (300 gram)
  • - tomatenpuree (1 blik)
  • - uien (2 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - stroganoff gehakt (500 gram)
  • - bloemkool (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Snijd kleine bloemkoolroosjes van de stronk.
  • 2 Snipper de ui.
  • 3 Vorm het gehakt tot kleine balletjes en bak ze in een hapjespan met olijfolie rondom bruin.
  • 4 Bak de ui 2-3 minuten mee en schep de tomaten met vocht door het.
  • 5 Laat de balletjes nog 10 minuten zachtjes pruttelen.
  • 6 Kook de pasta met de bloemkoolroosjes in een grote pan met ruim water met wat zout in 10 minuten beetgaar.
  • 7 Giet de pasta en bloemkool af en schep ze in diepe borden.
  • 8 Schep de balletjes met saus erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.