recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pasta met gele paprika en cherry tomaatjes

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - feta (200 gram)
  • - rucola (75 gram)
  • - spaghetti (300 gram)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - verse tijmblaadjes (1 eetlepel)
  • - cherry tomaatjes (250 gram)
  • - gele paprika's (2 )
  • - knoflook (2 tenen)
  • - uien (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snijd de uien in partjes en de knoflook in plakjes.
  • 3 Snijd de paprika in repen van 1 cm.
  • 4 Schep in een bakblik de ui, knoflook, paprika en cherry tomaatjes met tijm, wat zout en versgemalen zwarte peper en de olijfolie door elkaar.
  • 5 Rooster de groenten in de oven in 20-25 minuten gaar.
  • 6 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 7 Giet de spaghetti af en roer de geroosterde groenten erdoor.
  • 8 Serveer de spaghetti in diepe borden met in het midden een flinke pluk rucola.
  • 9 Verkruimel de feta en strooi deze erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.