recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pasta met geroosterde wintergroenten

Hoofdgerecht
4 personen
45 min
Ingrediënten
  • - 30+ komijnekaas (100 g)
  • - penne (300 g)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - gedroogde Italiaanse kruiden (1 eetlepel)
  • - tomaten (3 stuks)
  • - knoflook (3 tenen)
  • - rode uien (2 stuks)
  • - koolraap (300 g)
  • - winterwortel (300 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de winterwortel in plakken; Snijd de koolraap in blokjes; Snijd de rode uien in dunne parten; Snijd de knoflook in plakjes; Snijd de tomaten in vieren; Rasp de 30+ komijnekaas.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 3 Schep de groenten in een bakblik om met de kruiden, zout, peper en olijfolie.
  • 4 Rooster de groenten in de oven in 30-35 minuten gaar, schep ze af en toe om.
  • 5 Kook de pasta in ruim kokend water met zout in 10-12 minuten beetgaar.
  • 6 Roer een scheutje pastawater door de groenten.
  • 7 Giet de pasta af en verdeel de penne over vier diepe borden.
  • 8 Schep de groenten met saus erop.
  • 9 Strooi de geraspte kaas erover.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.