recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pasta met ham en mozzarella

Hoofdgerecht
4 personen
40 min
Ingrediënten
  • - macaroni (300 gram)
  • - roerbakgroenten (500 gram)
  • - olijfolie (3 eetlepels)
  • - pesto (190 gram)
  • - schouderham (150 gram)
  • - mozzarella (1 bol)
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Kook de macaroni volgens de aanwijzingen.
  • 3 Roerbak de groenten 2-3 minuten in een wok met hete olijfolie.
  • 4 Roer de pesto en een soepopscheplepel pastakookvocht erdoor en laat alles 4 minuten sudderen.
  • 5 Snij de schouderham in reepjes.
  • 6 Schep de uitgelekte macaroni en ham erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 7 Snij de mozzarella in blokjes.
  • 8 Doe de pasta over in een ovenschaal en verdeel de blokjes mozzarella erover.
  • 9 Laat de schotel in de oven in 20 minuten licht kleuren.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.