recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pasta met Italiaanse groenten en braadworst

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - water (100 ml)
  • - penne (300 gram)
  • - tomaatstukjes (blik) (400 gram)
  • - verse oregano (2 eetlepels)
  • - Italiaanse roerbakgroenten (400 gram)
  • - knoflook (2 tenen)
  • - runderbraadworsten (4 )
  • - olijfolie (3 eetlepels)
Bereidingswijze
  • 1 Prik de braadworsten in.
  • 2 Hak de knoflook fijn.
  • 3 Hak de oregano fijn.
  • 4 Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de braadworsten op matig hoog vuur in 10 minuten rondom bruin en gaar.
  • 5 Houd ze warm in aluminiumfolie.
  • 6 Roer de knoflook en Italiaanse groenten door het bakvet en bak ze 2-3 minuten.
  • 7 Schep de oregano en de tomatenstukjes met vocht en het water erdoor en voeg wat zout en versgemalen zwarte peper toe.
  • 8 Laat de saus 10-15 minuten zachtjes sudderen.
  • 9 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 10 Snijd de worsten in plakjes.
  • 11 Verdeel de penne over diepe borden en schep de saus erover.
  • 12 Leg de plakjes worst erop.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.