recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pasta met tonijn

Hoofdgerecht
4 personen
30 min
Ingrediënten
  • - penne (400 gram)
  • - rode ui (1 )
  • - knoflook (2 teentjes)
  • - tomaten (4 )
  • - pijnboompitten (1 eetlepel)
  • - zwarte olijven zonder pit (2 eetlepels)
  • - John West tonijn in olijfolie (2 mililiter)
  • - pesto (2 eetlepels)
  • - handje rucola
  • - handje waterkers
Bereidingswijze
  • 1 Bereiden Kook de penne beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd intussen de rode ui in halve ringen.
  • 3 Snipper de knoflook fijn.
  • 4 Snijd de tomaten in stukken, verwijder de zaadlijsten en snijd het vlees in reepjes.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
  • 6 Snijd de olijven in ringetjes.
  • 7 Haal de tonijn met een vork los.
  • 8 Meng alle ingrediënten door de pasta, behalve de pijnboompitten en de waterkers.
  • 9 Warm het geheel even goed door en garneer met pijnboompitten en waterkers.
  • 10 Elke keer lekker Pastasalades zijn ideaal om mee te variëren.
  • 11 Voeg uw eigen favoriete ingrediënten toe.
  • 15 Voeg dan zonodig nog wat olijfolie toe.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.