recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pastasalade met maïs

Hoofdgerecht
2 personen
15 min
Ingrediënten
  • - fusilli pasta (150 gram)
  • - lente-uitjes (4 )
  • - zongedroogde tomaatjes op olie (6 )
  • - gemengde olijven zonder pit (100 g)
  • - Bonduelle Fantasia Maïs Fiësta (300 )
  • - tonijn in water (195 gram)
  • - gezeefde tomaten (100 ml)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - olie van de tomaatjes (1 eetlepel)
  • - balsamicoazijn (1 eetlepel)
  • - poedersuiker (0.5 theelepel)
  • - basilicum (2 eetlepels)
  • - peper en zout
Bereidingswijze
  • 1 Bereiden Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
  • 2 Spoel de pasta koud, laat hem goed uitlekken en doe hem in een grote kom.
  • 3 Snijd de lente-ui, tomaatjes en olijven klein en voeg alles bij de pasta.
  • 4 Voeg ook de maïs en de losgehaalde tonijn toe.
  • 5 Schud alles goed door elkaar.
  • 6 Klop voor de dressing de gezeefde tomaten, olijfolie, olie van de tomaatjes, balsamicoazijn, poedersuiker en fijngeknipte basilicum door elkaar (eventueel met de staafmixer) en breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Schenk de dressing over de pasta en schep alles voorzichtig door.
  • 8 Garneer met een paar blaadjes basilicum.
  • 9 Extra lekker Zo';n salade is eigenlijk nooit 'af'.
  • 10 U kunt er allerlei dingen in doen die u lekker vindt.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.