recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Penne met biefreepjes, amandel en tomaatjes

Hoofdgerecht
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - geschaafde amandelen (50 gram)
  • - penne (300 gram)
  • - biefreepjes (300 gram)
  • - olijfolie extra vergine (3 eetlepels)
  • - zoete tomaatjes (20 )
  • - oreganoblaadjes (1 eetlepel)
Bereidingswijze
  • 1 Rooster de amandelen al omscheppend licht goudbruin in een droge koekenpan.
  • 2 Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing net aan gaar.
  • 3 Roerbak op hoog vuur de biefstukreepjes 3 minuten in de olie.
  • 4 Snijd de tomaatjes doormidden.
  • 5 Bak de helft van de tomaatjes 1 minuut mee.
  • 6 Meng de uitgelekte penne met de biefreepjes, resterende tomaatjes en oregano.
  • 7 Voeg zout en peper toe.
  • 8 Meng op het laatst met de geschaafde amandelen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.