recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Penne met zalm en snijbonen

Hoofdgerecht
4 personen
20 min
Ingrediënten
  • - platte peterselie (fijngehakt) (2 eetlepels)
  • - kappertjes (2 eetlepels)
  • - roze zalm (2 blikjes)
  • - versgemalen zwarte peper
  • - citroen (1 )
  • - snijbonen (500 gram)
  • - bosuitjes (3 )
  • - boter (25 gram)
  • - farfalle (300 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen.
  • 2 Snijd de bosuitjes en de snijbonen in stukken van 3 cm.
  • 3 Pers de citroen.
  • 4 Verwarm de boter in een hapjespan en schep de bosui en snijbonen, de helft van het citroensap, zout en peper erdoor.
  • 5 Voeg een soeplepel pastakookvocht toe en smoor de groente in 4-6 minuten zachtjes gaar.
  • 6 Verdeel de zalm in stukjes en schep ze met de uitgelekte pasta, kappertjes en peterselie door de groente.
  • 7 Warm de pasta nog even goed door.
  • 8 Serveer de pasta in diepe borden.
  • 9 Lekker met wat geraspte kaas.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.