recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Perenijsjes met frambozen

Nagerecht
6 personen
130 min
Ingrediënten
  • - waterijsvormpjes (6 )
  • - blender of staafmixer
  • - bakje verse frambozen (0.5 )
  • - suiker (3 eetlepels)
  • - perensap (100 ml)
  • - rijpe peren (2 )
Bereidingswijze
  • 1 Schil de peren en snijd deze in stukjes.
  • 2 Pureer de peren met het perensap in een blender of met de staafmixer in een hoge kom en los al roerende de suiker er in op.
  • 3 Schenk het perenmengsel in de vormpjes en duw de frambozen er met een satéprikker in en naar de wand toe, zodat ze na het bevriezen in de ijsjes goed zichtbaar zijn.
  • 4 Laat de ijsjes 1-2 uur in de diepvriezer of in 10 minuten in een pop maker bevriezen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.