DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
Voor undefined persoon

Pittige bospeen met knoflook uit de oven

Bijgerecht Eenvoudig 35 minuten
(0)
Bijgerecht Eenvoudig

Ingrediënten

Voor hoeveel personen?

Bereidingswijze

Stap 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de wortels los van de bos, snijd het groen en het andere puntje weg en schil de wortelen rondom met een dunschiller. Stap 2 Maak de tenen knoflook van de bol los en pel ze. Hak de peterselie fijn. Roer in de braadslede de kerriepoeder met peterselie, wat zout en olie door elkaar. Wentel de bospenen en de knoflooktenen erdoor. Stap 3 Schuif de braadslede in de oven en rooster de bospenen en knoflook in 25-30 minuten gaar en lichtbruin. Schep regelmatig om. Serveer bij vis- of kipgerechten.
Hoe vond je het recept? Geef het een beoordeling
Aanvullende benodigdheden Geen
Voedingswaarden (per portie)
Energie 135 kcal
Eiwit 2 g
Koolhydraten 14 g
Vet 6 g
Waarvan verzadigd 1 g
Trefwoorden
wortelgroentenbospeenrecepten