recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige cranberryboter

Bijgerecht
4 personen
75 min
Ingrediënten
  • - kaneel (1 theelepel)
  • - pikante paprikapoeder (0.5 theelepel)
  • - tomatenketchup (2 eetlepels)
  • - roomboter (125 gram)
  • - gedroogde cranberry's (50 gram)
Bereidingswijze
  • 1 Hak de cranberry’s fijn.
  • 2 Doe de roomboter in een kom en roer er de tomatenketchup met de paprikapoeder, kaneel en naar smaak wat zout en versgemalen zwarte peper door.
  • 3 Meng tot slot de cranberry’s erdoor.
  • 4 Spreid dit mengsel als een reep uit op een stuk plasticfolie en wikkel het folie eromheen.
  • 5 Draai de uiteinden van het folie strak dicht zodat een worstje ontstaat.
  • 6 Laat de cranberryboter in de koelkast in 1 uur stevig worden.
  • 7 Verwijder het folie en snijd de boter in plakjes.
  • 8 Lekker op geroosterde entrecote of biefstuk.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.