recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige gamba’s

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - rode peper (1 stuks)
  • - knoflook (3 tenen)
  • - (roerbak)olie (3 eetlepels)
  • - diepvries rauwe gamba’s (500 g)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de knoflook in plakjes; Verwijder de zaadjes en snijd de rode peper in reepjes.
  • 2 Ontdooi de gamba’s onder stromend water en pel ze.
  • 3 Laat ze op keukenpapier uitlekken en strooi er zeezout en peper over.
  • 4 Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook en rode peper zachtjes aan.
  • 5 Schep de garnalen erdoor en bak ze op matig hoog vuur tot ze roze en ondoorschijnend zijn.
  • 6 Schep ze op warme borden.
  • 7 Schep een saus over de garnalen.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.