recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige groentefrittata

Hoofdgerecht
4 personen
35 min
Ingrediënten
  • - soft tortilla's (8 )
  • - geraspte 30+ kaas (75 gram)
  • - tacokruiden (1 eetlepel)
  • - eieren (6 )
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - courgette (1 )
  • - rode paprika's (2 )
  • - ui (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Snipper de ui.
  • 3 Snijd de paprika in reepjes.
  • 4 Snijd de courgette in kleine blokjes.
  • 5 Roerbak de ui, paprika en courgette in een koekenpan met olijfolie in 4-6 minuten beetgaar.
  • 6 Verdeel dit mengsel in een lage ovenschaal.
  • 7 Klop de eieren los met de tacokruiden en kaas en schenk ze over de groenten.
  • 8 Schuif de schaal in de oven en bak de frittata in 25 minuten goudbruin en gaar.
  • 9 Leg de tortilla's de laatste 5 minuten bij de frittata in de oven.
  • 10 Serveer de frittata in punten en geef de tortilla's erbij.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.