recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige karbonades met champignons

Fusion
4 personen
25 min
Ingrediënten
  • - tomaatblokjes (uit blik) (400 g)
  • - champignons (250 g)
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - goulashkruiden (0.5 eetlepel)
  • - schouderkarbonades (4 )
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Snijd de champignons in plakjes.
  • 2 Wrijf het vlees in met goulashkruiden en zout.
  • 3 Bak de karbonades in een hapjespan met de hete olijfolie aan beide kanten bruin.
  • 4 Verdeel de champignons eromheen en bak ze 3 minuten mee.
  • 5 Roer de tomaatblokjes met vocht door het bakvet en laat het vlees nog 20 minuten zachtjes sudderen.
  • 6 Serveer het vlees met een saus.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.