recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige mangokerriesaus met verse koriander

Bijgerecht
6 personen
10 min
Ingrediënten
  • - zout en versgemalen peper
  • - verse koriander (2 eetlepel(s))
  • - yoghurt (3 eetlepel(s))
  • - mayonaise (3 eetlepel(s))
  • - sinaasappel (sap) (0.5 )
  • - olijfolie (2 eetlepels)
  • - kerriepoeder (1 eetlepel)
  • - ui (1 )
  • - mango (1 )
Bereidingswijze
  • 1 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokje.
  • 2 Fruit de ui met de kerriepoeder in een kleine pan met olijfolie.
  • 3 Voeg de blokjes mango toe en bak ze 2-3 minuten.
  • 4 Pureer dit mengsel met het sinaasappelsap in de blender en meng er de mayonaise en yoghurt door.
  • 5 Voeg zout en versgemalen zwarte peper naar smaak toe en roer er fijngehakte koriander door.
  • 6 Serveer de mangosaus in een schaaltje.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.