recepten

Zoeken in alle recepten

Dubbeldekker met wortel

Pittige tilapiafilet

Fusion
4 personen
15 min
Ingrediënten
  • - Japanse sojasaus (100 ml)
  • - suiker (2 eetlepels)
  • - medium dry sherry (2 eetlepels)
  • - roerbakolie (3 eetlepels)
  • - bloem (4 eetlepels)
  • - tilapiafilets (4 stuks)
Bereidingswijze
  • 1 Voorbereiding: Ontdooi de tilapiafilets.
  • 2 Wentel de tilapiafilets door de bloem en bak ze in een hete koekenpan met de roerbakolie in 5 minuten mooi bruin.
  • 3 Keer ze halverwege.
  • 4 Meng de sherry en suiker door de sojasaus en schenk dit mengsel over de vis.
  • 5 Stoof de vis op matig hoog vuur in nog 5 minuten gaar.
  • 6 Keer de filets regelmatig.
  • 7 Laat het vocht verdampen, zodat de visfilets omhuld worden door een glanzend laagje.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.